DE WONINGEN

Stadswoningen

Een stadswoning zoals een stadswoning moet zijn

Lijkt het je wat, wonen in een stadswoning, drie woonlagen met moderne looks? Welkom in het Hof van Duurzaamheid. Het project telt 40 van deze statige woningen. Moeilijk kiezen is het niet, want de uitvoeringen zijn overal identiek. Verdeeld over de 3 woonlagen heeft je stadswoning in totaal 5 kamers. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 133 vierkante meter. Alle woningen worden opgeleverd met luxe PVC-vloer en wandafwerking. De stadswoningen hebben allen een tuin aan de voor en/of achterzijde.

Urban Villa’s

Neem je intrek in je eigen ‘villa’ in het Hof van Duurzaamheid

In de Urban Villa vind je 7 appartementen in 4 uitvoeringen. Graag wat contact met de straat op de begane grond? Of heb je liever een vrijer uitzicht naar buiten vanaf de derde en vierde woonlaag? Op de hoogste verdieping ben je trouwens de enige bewoner. Het wordt ongetwijfeld je voorkeursappartement als je graag meer leefruimte wilt én de enorme buitenruimte van 67 vierkante meter wel kunt waarderen. De overige appartementen in de Urban Villa zijn 60 tot 91 vierkante meter groot, met elk een eigen balkon of terras.

 

Alle appartementen zijn voorzien van luxe pvc-vloer, wandafwerking, een keuken met inbouwapparatuur, sanitair en tegelwerk.

360 GRADEN TOUR - URBAN VILLA'S

Appartementen

Driekamerappartementen, praktisch en plezierig

Voorkeur voor een appartement? Voor gelijkvloers en comfortabel wonen? Kijk eens naar de mogelijkheden in het Hof van Duurzaamheid. Temeer omdat je alle mogelijkheden hebt om een appartement te vinden dat bij je wensen past. Van praktisch tot en met royaal in afmetingen, liever op de begane grond of wat hoger op de vierde of vijfde verdieping? Ieder appartement heeft een buitenruimte of zelfs een flink terras.

 

Alle appartementen worden opgeleverd met luxe PVC-vloer, wandafwerking, een keuken, voorzien van inbouwapparatuur, sanitair in de badkamer, het toilet en het tegelwerk.

360 GRADEN TOUR - APPARTEMENT (TYPE C1)
360 GRADEN TOUR - APPARTEMENT (TYPE D1)

Schrijf je in!

Word als eerste op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen